Willem van den Brink

Willem van den Brink

Willem van den Brink is al meer dan 20 jaar actief op het vakgebied van Workforce Management. Het vakgebied dat ooit begon als ‘gewoon planning’, is mede door zijn toedoen uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel WFM vakgebied. Met zijn brede kennis van processen, zijn ruime ervaring in alle facetten van het planningsvak en zijn aanhoudend enthousiasme voor innovatie en ontwikkeling, heeft Willem WFM in veel organisaties op de kaart weten te zetten.

Willem geniet bij veel mensen aanzien om zijn mening en hij krijgt veel waardering voor zijn menselijke betrokkenheid en enthousiasme. Hij is initiatiefnemer en Kerndocent van de Post HBO WFM Opleiding en heeft hierin ruim 150 afgestudeerde studenten begeleid. Het is een passie van Willem om mensen te trainen en coachen om daarmee enerzijds henzelf te ontwikkelen en tegelijk het volledig potentieel van hun organisatie te benutten.

Willem is oprichter van PlanMen en nog elke dag actief om organisaties verder te brengen, hun WFM proces te optimaliseren en de medewerkerstevredenheid te verhogen. Hij is een belangrijke inspirator voor de meer dan 70 WFM consultants van PlanMen. Hij staat inmiddels bekend als onze WFM-goeroe en daarom hét gezicht van het PlanMen WFM Congres 2019!

Breakout sessie Willem

Directeur PlanMen