Remco Nijland

Remco Nijland

Voordat hij bij ATOSS in dienst kwam, was Remco al zo’n 10 jaar werkzaam in de SAAS- en HCM-industrie. Met zijn kernkwaliteit om zakelijke doelstellingen te verenigen met een mensgerichte benadering, heeft hij vele organisaties ondersteund bij hun digitale transformatie. Hij hielp grotere organisaties, zowel profit als non-profit, met strategische oplossingen op het gebied van HCM, eHRM, personeelsbeheer, salarisadministratie en verandermanagement. Remco kan zich dan ook met recht specialist noemen in het faciliteren van flexibele, nieuwe organisatiestructuren. Iets waar hij zich ook bij ATOSS dagelijks mee bezighoudt.

Zijn brede ervaring en kennis omtrent workforce management, zet hij bij ATOSS in voor bedrijven in de retail, logistiek, productie en in andere sectoren. Remco brengt voor hen het beste van twee werelden samen: het stimuleren van de nodige verandering in de organisatie en het vergroten van hun succesfactoren. Beide door het optimaal inzetten van gevanceerde en sectorspecifieke workforce managementoplossingen.

Wat hierbij komt kijken en hoe uw bedrijf dit aanvliegt, vertelt Remco u tijdens onze breakout-sessies. Meld u snel aan!

Breakout sessie Remco

ATOSS - Senior Sales Executive Enterprise Accounts