Ramon Delima

Ramon Delima

Ramon Delima, vice president bij Airfrance/KLM, spreekt op een bevlogen manier over de rol van workforce management binnen het luchtvaart concern.

Cygnific is een dochteronderneming van KLM en biedt unieke customer experiences via multi-channel voor wereldwijde klanten zoals Air France, KLM, Delta Airlines, Hudson’s Bay, Adidas en Rituals. Ramón Delima heeft ruim 20 jaar ervaring in de passagiers- en vrachtdivisies van KLM en AirFrance-KLM in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Amerika. Vanuit diverse rollen (commercieel, operationeel en managing director) heeft hij altijd te maken gehad met WFM en de belangen van klant/medewerker/bedrijfsvoering.

Op dit moment legt hij binnen Cygnific de focus op de mens-kant en staan de belangen van de medewerkers centraal. Op verschillende manieren probeert hij de eerstelijns medewerkers te empoweren en de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. In deze plenaire sessie neemt Ramón ons mee in het belang van WFM, de cruciale rol van de medewerkers in de organisatie en de People Expedition binnen Cygnific.

Breakout sessie Karlijn

Vice President Air France KLM