Jeroen de Jong

Jeroen de Jong

Met Jeroen’s energie, strategische mindset en toewijding aan hoge kwaliteit, past hij perfect bij de missie, cultuur en slimme, innovatieve workforce managementoplossingen van ATOSS. Hij kan bogen op meer dan 12 jaar ervaring in de wereldwijde technologische dienstverleningssector, waarbij het thema ‘workforce’ vanuit diverse invalshoeken altijd al een rode draad was. Zo is Jeroen 2 jaar verantwoordelijk geweest voor de commerciële divisie in UK & Ireland bij een globale HCM-provider. Jeroen heeft een bewezen staat van dienst in het snel bijsturen van bedrijven, het vergroten van de winstgevendheid en het verwelkomen van grote zakelijke bedrijven binnen de klantenportefeuille.

Voor ATOSS zet hij zijn commerciële ervaring en kennis in voor grote(re) Nederlandse en internationale ondernemingen in retail, logistiek, productie en services. Bedrijven die voor ATOSS kiezen, profiteren van Jeroen’s consultatieve benadering doordat hij hun projecten vanaf het begin in stelling brengt voor succes.

Jeroen kijkt ernaar uit om tijdens de interactieve breakout-sessies van ATOSS eerlijk de dialoog met de deelnemers aan te gaan, zodat zij inzicht krijgen in wat hun bedrijf op het gebied van workforce management nodig heeft. Meld u snel aan!

Breakout sessie Jeroen

ATOSS - Director International Growth