ATOSS

ATOSS

Wij zijn ATOSS, aangenaam!

ATOSS heeft ruim 30 jaar ervaring in vooruitstrevend Workforce Management­ en zo’n 6.500 klanten in 42 landen. In de retail, de logistiek en in alle andere sectoren bedienen we klanten met klinkende namen en complexe scenario’s. Denk aan Hornbach, Rhenus Logistics, Shell Retail Nederland, Lufthansa, Lacoste, Wolford, Douglas, Expert, thyssenkrupp, Aldi en Coca Cola. Met onze deelname aan het Planmen WFM Congres op 20 september treedt ATOSS prominenter in het voetlicht van de Nederlandse markt.

Altijd en overal de juiste medewerkers

ATOSS (voluit ATOSS Software AG) is van oorsprong Duits, maar onze oplossingen, ambitie en ruime ervaring kennen geen grenzen. Vanuit Utrecht helpen we bedrijven met Nederlandse hoofdkantoren – of vestigingen in Nederland en daarbuiten – om het complete spectrum aan hedendaagse planningsfactoren optimaal te benutten. Met geavanceerde software, professionele dienstverlening en klantgerichte service, biedt ATOSS u optimale flexibiliteit en zekerheid op het gebied van:

  • Forecasting
  • Capaciteitsmanagement
  • Personeelsplanning
  • Personeels­management
  • Tijdregistratie
  • Tijdmanagement
  • Kwalificatiebeheer
  • Self services

Realtime faciliteert just-in-time 

Met realtime data op basis van alle personeelskenmerken en moderne demand drivers, kunt u uw medewerkers op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste skills inplannen. Zo verhoogt u niet alleen het serviceniveau, maar kunt u beter voldoen aan strakke lever- en bezorgtijden. Ook kunt u tijdig inspelen op eventuele tekorten aan capaciteit of kwaliteit die door onze oplossingen optimaal inzichtelijk worden. Altijd en overal. In de cloud, on premise en mobiel.

Efficiëntere tijdregistratie, meer inzicht en inspraak

Met Self Services kunnen uw medewerkers bovendien makkelijk zélf hun wensen aangeven, hun uren registreren, hun overzichten bekijken en hun dienst- of ploegenrooster inzien. Niet alleen uiterst efficiënt, maar u maakt ook de personeelsinzet flexibeler en bevordert de work-lifebalance en tevredenheid van uw medewerkers. Zo voorkomt u uitval en personeelsverloop.

Sectorspecifiek, koppelbaar en compliant

Onze sectorspecifieke oplossingen zijn makkelijk aanpasbaar, schaalbaar, uitbreidbaar en integreerbaar met andere systemen, zoals SAP. Onze oplossingen bevatten alle functionaliteiten waarmee u compliant kunt zijn met uw eigen bedrijfsvoorwaarden, geldende cao’s en de even strikte als aan verandering onderhevige wetgeving. Of dat nu de Nederlandse, de EU-wetgeving of internationale regelgeving is.

We ontmoeten u graag bij het Planmen WFM Congres

Nu weet u alvast het één en ander over ons. Maar wij kunnen u pas echt van waarde zijn als wij u ook mogen leren kennen. Wij hopen u dan ook op vrijdag 20 september bij onze stand en onze podiumpresentatie te ontmoeten voor een nadere kennismaking.

Blik terug en vooruit met het ATOSS jaarboek
Ons jaarboek 2018 met indrukwekkende resultaten, mooie interviews, trends en inspirerende klant­cases, bijvoorbeeld over Rhenus Logistics Nederland, leest als een magazine en illustreert hoe we ook úw bedrijf kunnen helpen met alle facetten van Workforce Management.

>> Download het ATOSS jaarboek